REGJISTRIMI I FLAMURIT TË GREQISË PËR ANIKA

447 Broadway, 2nd Floor Suite #705, Nju Jork, Nju Jork 10013, Shtetet e Bashkuara
Mon-Diell: 08.00 - 18.00
main-banner-greece

REGJISTRIMI I FLAMURIT TË GREQISË PËR ANIKA

Background

Regjistroni jahtin tuaj nën flamurin e Greqisë

Background

Regjistroni tenderin tuaj nën flamurin e Greqisë

Background

Regjistroni jet-skit tuaj nën flamurin e Greqisë

Regjistrimi i flamurit të Greqisë

Pse duhet ta regjistroj varkën time nën flamurin grek?

rc-greece
Përdorimi Personal ose Privat

Përdorimi Personal ose Privat

Ju mund ta regjistroni varkën tuaj në Greqi me emrin personal ose të kompanisë

Vlefshmëria! Rinovime të lehta

Vlefshmëria! Rinovime të lehta

Regjistrimi është i vlefshëm për 5 vjet. Ne mund të kujdesemi për rinovimet për ju

Çmime të përballueshme

Çmime të përballueshme

Regjistrimi i varkave me çmim të ulët për anije, tenderë dhe jet ski nën flamurin grek

Njohje ndërkombëtare

Njohje ndërkombëtare

Regjistrimi i anijeve greke njihet nga shumë vende të botës

Në dispozicion për 5-7 ditë!

Në dispozicion për 5-7 ditë!

Ne do të bëjmë regjistrimin tuaj të përkohshëm brenda 5-7 ditësh dhe do të jetë i ligjshëm për t'u përdorur tashmë

Nuk ka kufi moshe

Nuk ka kufi moshe

Greqia nuk vendos një kufi moshe për anijet që mund të regjistrohen.

Privat, Bareboat & Tregtare

Privat, Bareboat & Tregtare

Ne mund ta regjistrojmë varkën tuaj si përdorim privat, barebar dhe komercial.

Privat, Bareboat & Tregtare

Flamuri i BE-së

Regjistrimi i anijeve greke siguron një flamur të BE-së, i cili mund ta lejojë anijen të operojë lirisht në ujërat e BE-së.

single-img
RRETH NESH & ÇMIMI

Lërini profesionistët të kujdesen për regjistrimin tuaj.

Lëreni stafin tonë shumëgjuhësh në Greqi të kujdeset për regjistrimin tuaj të përkohshëm në vetëm 5-7 ditë. Ne kemi ndihmuar qindra njerëz që të regjistrojnë varkën e tyre në Greqi dhe të kenë kontakte të mira me autoritetet lokale të cilat janë të vendosura afër qoshes.

Çmimi

Çmimet tona janë gjithëpërfshirëse

Regjistrimi i flamurit të Greqisë

.
Provisional registration in 5-7 days
.
All sworn translations included
.
Private, bareboat & commercial use
.
Valid for 5 years
.
Inexpensive insurance possible
.
Let us check your documents for free
.
Easy renewals
  RENDOS TANI
Dëshmi

Ne kemi klientë krenarë të besuar.

testimonila
Tim Gotti

Alicante

Bleva një varkë në Spanjë, por vendosa të shmangë koston dhe 3 muaj dokumente duke regjistruar varkën time në Poloni. Vendimi më i mirë ndonjëherë!

testimonila
Brian Newsome

San Remo

Faleminderit, për regjistrimin tuaj të shpejtë! Isha mbërthyer në një marinë në Itali dhe këta djem morën regjistrimin tim të ri në 48 orë.

testimonila
Frederico Guilbert

Nice

Shërbim pa të meta, i bërë për çmimin e deklaruar online, në periudhën kohore, dhe dokumenti i dorëzuar në kohë brenda 2-5 ditëve

testimonila
Brad Foreman

Lisbon

Shumë e rekomanduar. Ishte një komunikim shumë i shpejtë, të gjithë njerëzit me të cilët komunikoj janë të sjellshëm, profesionistë dhe specialistë në fushën e tyre.

Background
Opsionet e pagesës

Ne i pranojmë të gjitha metodat kryesore të pagesës

 • card visa
 • card mastercard
 • card american-express
 • Paypal

Çfarë dokumentesh nevojiten

 • Dëshmia e pronësisë: Një kontratë shitje e noterizuar ose një akt dhuratë.
 • Certifikata e aftësisë detare: Një certifikatë e lëshuar nga një topograf i njohur ose shoqëri klasifikimi.
 • Certifikata e ndërtuesit: Një certifikatë e lëshuar nga ndërtuesi i varkës që vërteton specifikimet e varkës.
 • Certifikata e sigurimit: Një certifikatë që tregon se anija është e siguruar për përgjegjësi dhe rreziqe nga palët e treta.
 • Dëshmia e pagesës së taksave: Dëshmi e pagesës së çdo takse ose tarife të aplikueshme, si p.sh. tatimi mbi vlerën e shtuar (TVSH) ose taksa e tonazhit.
 • Specifikimet teknike: Një dokument që tregon specifikimet teknike të varkës, si gjatësia, gjerësia dhe drafti i saj.
 • Lista e ekuipazhit: Një listë e anëtarëve të ekuipazhit dhe kualifikimet e tyre.

Pyetjet më të zakonshme në lidhje me regjistrimin e jahteve në Greqi

Kush mund të aplikojë për regjistrimin e anijeve greke?
Çfarë dokumentesh duhet të siguroj për të regjistruar varkën?
A ka rëndësi se në cilën gjuhë është letra?
Sa shpejt mund të regjistroj varkën time me regjistrim grek?
A ofroni Provizore?
A do të marr dokumentin e përkohshëm përpara regjistrimit origjinal?
A disponohet një kopje letre e regjistrimit?
Për sa kohë është i mirë regjistrimi grek?
A duhet të bëjmë inspektimin?
A duhet të apostilohen letrat?
Cili flamur lejohet të valojë në një jaht me regjistrim grek?
Mund të ndihmoni me regjistrimin e një ski jet?
A mund të ndihmoni edhe për marrjen e licencës së MMSI?
A i pranoni të gjitha format e pagesës?
Çfarë lloj licence kërkohet për të lundruar?
A mund të ndihmoni në ndryshimin e pronarit në regjistrimin aktual?
Si mund ta anuloj regjistrimin tim aktual?

Merrni një ofertë pa detyrime për Greqia Sigurimi i anijeve?

Plotësoni kërkesën tonë për kuotim në internet në 5 minuta

boat-footer-banner